19 maart Vier het Leven update

Vier het Leven update

We bevinden ons in een hele bizarre situatie waarin theaters, musea en scholen sluiten en iedereen verzocht wordt om zich op veilige afstand van elkaar te bewegen. Juist in deze tijd wil je dichter bij elkaar zijn om voor elkaar te zorgen en er voor elkaar te zijn. Ook voor Vier het Leven is dit een situatie die we niet eerder hebben meegemaakt en ook wij moeten zoeken naar wat we moeten doen en wat vooral niet. Helaas hebben wij alle evenementen t/m 6 april moeten annuleren. Dankzij onze fantastische vrijwilligers hebben we iedereen hier persoonlijk over kunnen informeren.

Vier het Leven is momenteel bezig om regionale belteams samen te stellen. Onze deelnemers worden wellicht door een vrijwilliger gebeld over een annulering of over een nieuwe datum van een uitje mocht deze gepland zijn. Ook kunnen zij contact met de ouderen opnemen om even een praatje te maken. Ouderen die dit fijn vinden kunnen ons dit laten weten. Zij kunnen natuurlijk ook zelf contact opnemen met Vier het Leven via ons centrale telefoonnummer: 035-5245156. We hebben voor de komende tijd extra vrijwillige telefonisten ingezet om hen persoonlijk te woord te staan.

De afgelopen dagen hebben wij via onze digitale kanalen leuke, persoonlijke boodschappen en kleine optredens ontvangen van artiesten en politici die ons een warm hart toedragen. Ook ontvingen we linkjes naar musicals en cabaretshows. Deze leuke initiatieven delen wij de komende tijd via onze Vier het Leven-Facebookpagina en ons YouTubekanaal. We proberen iedereen op deze manier toch de nodige culturele vitamines aan te bieden.