Eropuit in coronatijd

Vanwege het coronavirus liggen onze activiteiten al een jaar stil; een groot gemis voor iedereen. Helaas is het voorlopig ook nog niet mogelijk om met onze deelnemende ouderen naar het theater, museum of filmhuis te gaan.

Wanneer de situatie verandert en uitgaan weer mogelijk is, willen wij dit op een veilige manier doen. Wij houden ons hierbij natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM en hebben daarnaast vanuit Vier het Leven aanvullende coronarichtlijnen opgesteld. Deze treft u hieronder aan als pdf. Door de coronamaatregelen kan de beleving van het uitje anders zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze deelnemers en vrijwilligers hiervan op de hoogte zijn zodat zij een bewuste keuze kunnen maken om wel of niet deel te nemen aan een Vier het Leven-activiteit.

Mochten wij onze activiteiten weer gaan opstarten betekent dat niet dat we in iedere regio direct cultureel aanbod voor onze deelnemers hebben. Het zal echt per regio verschillen of er al voorzichtig op uitgegaan wordt en het aanbod zal in eerste instantie minimaal zijn. Vier het Leven stuurt daarom de komende maanden nog geen programmaboekjes uit. Als we aanbod in uw regio hebben dan informeren wij u hierover per brief, via onze website of telefonisch.

Downloads

Aanvullende coronarichtlijnen vrijwilligers Vier het Leven

Versie 2 (5 oktober 2020)

Coronarichtlijnen deelnemers en vrijwilligers

2 Pagina's: '1,5 meter afstand is altijd de norm' en 'gezondheidscheck' - Versie 2 (5 oktober 2020)

Aanvullende coronarichtlijnen deelnemers Vier het Leven

Versie 2 (5 oktober 2020)