Hoe het werkt.

Gaat u een keer met ons mee?

Wij sturen u graag vrijblijvend het programma toe met een uitgebreid aanbod aan voorstellingen in uw regio. U kunt het welkomstpakket aanvragen via info@4hetleven.nl of telefonisch op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur op 035-524 51 56. De stappen zijn als volgt:

- U geeft uw naam, adresgegevens en telefoonnummer aan ons door;
- Wij sturen u twee tot drie keer per jaar een uitnodiging met voorstellingen in de theaters, concertzalen en filmhuizen bij u in de regio;
- U kunt zich per arrangement inschrijven. Een arrangement bestaat uit entreebewijs, 2 consumpties, begeleiding en vervoer. Wij reserveren voor u de beste plaatsen;
- U wordt van begin tot einde vergezeld door een van onze gastvrouwen/gastheren en in gezelschap van andere ouderen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator? Geen probleem, laat het ons vooraf even weten.

Arrangement reserveren
U kunt op de volgende manieren een arrangement reserveren:

1. Vul het reserveringsformulier in bij de uitnodiging en stuur deze retour naar Vier het Leven. Ons adres is: Energieweg 8, 1271 ED  in Huizen.
2. Reserveer via ons telefoonnummer 035-524 51 56. Ons telefoonteam zit iedere werkdag van 9:00 tot 18:00 uur klaar om uw reservering op te nemen.
3. Ook kunt u rechtstreeks via onze website reserveren. 

Reserveren kan tot drie weken voor aanvang van de voorstelling (tenzij anders aangegeven). Binnen 2 weken na uw reservering ontvangt u een bevestigingsbrief. Hierin vindt u alle relevante informatie over de voorstelling(en) van uw keuze. Vier het Leven neemt één tot twee dagen vóór elk gereserveerd uitje contact met u op.

Hoe kunt u betalen?
Uw bevestigingsbrief is tevens de factuur. Wij werken voor uw en ons gemak met automatische incasso. U kunt ons machtigen via het inschrijfformulier dat u de eerste keer van ons ontvangt. Heeft u meerdere voorstellingen gereserveerd? Dan wordt per voorstelling het desbetreffende bedrag van uw bankrekening afgeschreven. Dit gebeurt ca.10 dagen voor het uitje.

Zo houden we het betaalbaar!
De prijs van een arrangement varieert per voorstelling. Als deelnemende oudere betaalt u maar een deel van de kosten. Stichting Vier het Leven kent geen winstoogmerk en houdt de arrangementen betaalbaar dankzij de inzet van vrijwilligers, donateurs en partners.
Bij een arrangement zijn inbegrepen: entreebewijs, twee consumpties, vervoer, begeleiding, bespreekkosten.

Begeleiding & vervoer
Een avond uit met Vier het Leven is samen genieten. Dat begint al thuis. Vooraf wordt u opgehaald door een gastvrouw of -heer van Vier het Leven die u meeneemt in de eigen auto. Vervolgens voegt u zich bij de andere ouderen en geniet u samen van de voorstelling.
Met een Vier het Leven-arrangement bent u verzekerd van goede plaatsen. Voorafgaand aan de voorstelling en in de pauze beschikt u over een eigen, gereserveerde tafel en zorgt uw begeleider voor de consumpties. Na afloop wordt u weer gezellig en veilig thuisgebracht.   

Verder handig om te weten:

Reservelijst: het kan gebeuren dat de voorstelling van uw keuze is uitverkocht. Mocht er toch een plaats beschikbaar komen, dan nemen we direct contact met u op.
Afmelden: Tot uiterlijk 3 weken voor de voorstelling kunt u zich kosteloos afmelden. Dit kan telefonisch op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur via 035-524 51 56 of via info@4hetleven.nl.
Voorstelling afgelast: Wanneer de voorstelling wordt geannuleerd, ontvangt u vanzelfsprekend uw geld terug.
Weeralarm:  In geval van een weeralarm (code rood) van de ANWB en/of het KNMI, bijvoorbeeld door sneeuw of storm, worden de kosten teruggestort.
Bent u niet gebeld? Twee tot één dag voor aanvang van het uitje neemt uw gastvrouw of -heer contact met u op. Als u geen telefoontje heeft gehad, verzoeken we u vriendelijk dit door te geven op 035-524 51 56.
Bijzonderheden: Heeft u kort voor de voorstelling een vraag of bijzonderheid? Laat het ons weten op 035- 524 51 56. Bij geen gehoor, krijgt u een voicemail/antwoordapparaat dat u kunt inspreken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.