Het digitale culturele ontmoetingsplein van Vier het Leven

Naast fysieke ontmoetingen biedt Vier het Leven haar deelnemers nu ook een digitale ontmoetingsplek: het culturele ontmoetingsplein! Dit digitale plein biedt ruimte voor culturele inspiratie, persoonlijke verhalen, ontmoeting en is een online plek om met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen.

Vier het Leven-deelnemers die behoefte hebben aan meer sociaal contact of extra culturele inspiratie, kunnen hiervoor veilig terecht op het digitale ontmoetingsplein. Maar ook ouderen die door gezondheidsproblemen niet (meer) fysiek met Vier het Leven mee uit kunnen gaan of in een gebied wonen waar Vier het Leven nog niet actief is, kunnen het ontmoetingsplein bezoeken. Het afgelopen jaar heeft Vier het Leven een groot aantal online activiteiten georganiseerd; deelnemers konden via Zoombijeenkomsten online een museum bezoeken, seniorencolleges volgen en tijdens online koffiemomenten met wekelijks een andere gastspreker met elkaar praten over een leuk cultureel onderwerp. Vanaf nu bieden wij deze online activiteiten structureel aan via het ontmoetingsplein. Daarnaast vinden bezoekers op het plein een mediatheek met zeer divers cultureel aanbod en een prikbord waar zij kunnen reageren op actuele onderwerpen.

Iedere digitale Vier het Leven-deelnemer ontvangt automatisch per e-mail een vrijblijvende uitnodiging voor het ontmoetingsplein. Bent u ouder dan 65 en heeft u geen belangstelling voor activiteiten in uw regio of zijn we daar (nog) niet actief maar lijkt het u wel leuk om online activiteiten bij te wonen? Schrijf u dan in bij Vier het Leven via dit inschrijfformulier en zet een vinkje voor de tekst:  Ik wil alleen toegang tot het digitale ontmoetingsplein en niet deelnemen aan de fysieke activiteiten van Vier het Leven. 

Wij hopen u binnenkort te ontmoeten op het plein!