Online activiteiten

Normaal gesproken vindt u op deze pagina een overzicht van culturele activiteiten in uw postcodegebied. Omdat het de komende tijd door de coronamaatregelen helaas niet mogelijk is om met elkaar naar het theater, de film en het museum te gaan, hebben we hieronder een aantal online initiatieven verzameld die u kunt bekijken en beluisteren. Filmpjes van artiesten die ons een hart onder de riem steken, virtuele rondleidingen door musea en leuke voorstellingen en concerten. Wij blijven deze pagina de komende maanden voorzien van nieuw materiaal en leuke tips! Zodra we er weer samen op uit kunnen, vindt u hier weer het programma voor uw regio.

Contact met Vier het Leven

Bent u deelnemer van Vier het Leven en vindt u het fijn om even telefonisch contact te hebben met een van onze vrijwilligers in deze lastige periode, dan kunt u contact opnemen met ons centrale telefoonnummer: 035 5245156. U wordt dan teruggebeld door een vrijwilliger uit uw eigen regio. U kunt ons ook bellen wanneer u hulp nodig heeft bij het bekijken van ons digitale culturele aanbod. Ook dan wordt u door een van onze vrijwilligers gebeld die u uitlegt hoe alles werkt. Wanneer u graag maandelijks via de Vier het Leven culturele nieuwsbrief nog meer tips wilt ontvangen, kunt u dit ook telefonisch aan ons doorgeven of een mailtje sturen naar: info@4hetleven.nl

 

Persoonlijke boodschappen

Van een aantal artiesten ontvingen wij een persoonlijke boodschap voor onze gasten en vrijwilligers:

Bekijk hieronder enkele exclusieve huiskamerconcerten speciaal voor Vier het Leven:

Klassiek

• Amsterdam Sinfonietta heeft een zeer bijzondere muziekvideo gemaakt; een combinatie van oude filmbeelden en muziek van Ébène:

• De Matthäus-Passion mag rond Pasen natuurlijk niet ontbreken. Hier uitgevoerd door de Nederlandse Bachvereniging voor All of Bach:

Theater

• Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies uit de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat de Ashton Brothers ermee aan de haal gingen!: 

• Het Ricciotti ensemble en Ellen Ten Damme willen u met ‘La Vie en Pause’ een hart onder de riem steken:

 

Dans

• Tijdens de lockdown creëerde Beatriz Kuperus , ballerina van het Nationale ballet, een indrukwekkende choreografie midden in de natuur:

• Een lust voor ogen en oren! De schone slaapster van Tsjaikovski door het wereldberoemde Bolshoi:

 

Musea

• Teylers Museum presenteert de eerste overzichtstentoonstelling in Nederland van de Britse kunstenaar John Constable, een meester uit de romantiek!:

• Beeld en Geluid geeft u een blik achter de schermen in aanloop naar het gloednieuwe mediamuseum dat in 2022 haar deuren opent :

Wij wensen u veel kijk- en luisterplezier! Wilt u voortaan onze maandelijkse culturele nieuwsbrief ontvangen met nog meer tips? Stuur dan een mailtje naar info@4hetleven.nl of bel met: 035 5245156
Wij stellen het op prijs als u in ons gastenboek laat weten wat u van ons online aanbod vindt.