Online activiteiten

Op dit moment zijn wij bezig met het samenstellen van ons najaarsprogramma. Deelnemers worden hierover per post of telefonisch op de hoogte gesteld. Het culturele aanbod is nog niet in alle regio’s toereikend, zodat wij helaas nog niet al onze deelnemers mee uit kunnen nemen. Zodra dit wel weer het mogelijk is, vindt u het programma-aanbod voor uw regio op deze pagina en kunt u ook weer online reserveren. Tot die tijd bieden wij u graag een selectie van online initiatieven aan, die u kunt bekijken en beluisteren.

Contact met Vier het Leven

Bent u deelnemer van Vier het Leven en vindt u het fijn om even telefonisch contact te hebben met een van onze vrijwilligers in deze lastige periode, dan kunt u contact opnemen met ons centrale telefoonnummer: 035 5245156. U wordt dan teruggebeld door een vrijwilliger uit uw eigen regio. U kunt ons ook bellen wanneer u hulp nodig heeft bij het bekijken van ons digitale culturele aanbod. Ook dan wordt u door een van onze vrijwilligers gebeld die u uitlegt hoe alles werkt. Wanneer u graag maandelijks via de Vier het Leven culturele nieuwsbrief nog meer tips wilt ontvangen, kunt u dit ook telefonisch aan ons doorgeven of een mailtje sturen naar: info@4hetleven.nl

 

Persoonlijke boodschappen

Van een aantal artiesten ontvingen wij een persoonlijke boodschap voor onze gasten en vrijwilligers:

Bekijk hieronder enkele exclusieve huiskamerconcerten speciaal voor Vier het Leven:

Klassiek

In deze schitterende suite uit Bernsteins West Side Story komen alle bekende melodieën voorbij :

Het impressionistische meesterwerk Pelléas et Mélisande met zijn dromerige sfeer, is de enige opera die de Franse componist Claude Debussy voltooide. :

Theater

De musical Ciske de Rat blijft ontroerend en tijdloos dankzij de absolute sterrencast met Danny de Munk, Mariska van Kolck en anderen: 

Lach mee met deze compilatie uit de voorstelling T-splitsing van Tineke Schouten:

 

Dans

Het ballet La Bayadère (De Tempeldanseres) staat garant voor prachtige dans en kleurrijke kostuums in exotische sferen:

Geniet van de ingetogen en schitterende dansfilm Memento uitgevoerd door het Nationale Ballet:

 

Musea

In de serie Museumkaart ontdekt staan dit keer Dieren in het museum centraal:

Neem alvast een kijkje in het nieuwe, futoristische depot van Museum Boijmans Van Beuningen wat dit najaar voor publiek open gaat :

Wij wensen u veel kijk- en luisterplezier! Wilt u voortaan onze maandelijkse culturele nieuwsbrief ontvangen met nog meer tips? Stuur dan een mailtje naar info@4hetleven.nl of bel met: 035 5245156
Wij stellen het op prijs als u in ons gastenboek laat weten wat u van ons online aanbod vindt.