Online activiteiten

Op dit moment liggen onze activiteiten tot en met 31 januari helaas weer stil. Wij hopen ontzettend dat het na die datum weer mogelijk is om gezellig met elkaar uit te gaan. Tot die tijd bieden wij u graag een selectie van online voorstellingen en rondleidingen aan, die u kunt bekijken en beluisteren.

Contact met Vier het Leven

Bent u deelnemer van Vier het Leven en vindt u het fijn om even telefonisch contact te hebben met een van onze vrijwilligers in deze lastige periode, dan kunt u contact opnemen met ons centrale telefoonnummer: 035 5245156. U wordt dan teruggebeld door een vrijwilliger uit uw eigen regio. U kunt ons ook bellen wanneer u hulp nodig heeft bij het bekijken van ons digitale culturele aanbod. Ook dan wordt u door een van onze vrijwilligers gebeld die u uitlegt hoe alles werkt. Wanneer u graag maandelijks via de Vier het Leven culturele nieuwsbrief nog meer tips wilt ontvangen, kunt u dit ook telefonisch aan ons doorgeven of een mailtje sturen naar: info@4hetleven.nl

 

Persoonlijke boodschappen

Van een aantal artiesten ontvingen wij het afgelopen jaar een persoonlijke boodschap voor onze gasten en vrijwilligers:

Bekijk hieronder enkele exclusieve huiskamerconcerten speciaal voor Vier het Leven:

Klassiek

Het Concertgebouworkest speelt Bruckner’s Symphony No. 6, gedirigeerd door de onlangs overleden dirigent Bernard Haitink:

In deze schitterende suite uit Bernsteins West Side Story komen alle bekende melodieën voorbij :

 

Theater

De musical Ciske de Rat blijft ontroerend en tijdloos dankzij de absolute sterrencast met Danny de Munk, Mariska van Kolck en anderen: 

Lach mee met deze compilatie uit de voorstelling T-splitsing van Tineke Schouten:

Wie kent ze niet? Toon Hermans leest een groot aantal van zijn bekende versjes voor:

 

 

Dans

Het ballet La Bayadère (De Tempeldanseres) staat garant voor prachtige dans en kleurrijke kostuums in exotische sferen:

Een fantastisch decor, mooie kostuums en een prachtige uitvoering! De complete balletvoorstelling Le Corsaire, uitgevoerd door het Russische Bolshoi Ballet:

 

 

Musea

In de serie Museumkaart ontdekt staan dit keer Dieren in het museum centraal:

Neem alvast een kijkje in het nieuwe, futoristische depot van Museum Boijmans Van Beuningen wat dit najaar voor publiek open gaat :

Wij wensen u veel kijk- en luisterplezier! Wilt u voortaan onze maandelijkse culturele nieuwsbrief ontvangen met nog meer tips? Stuur dan een mailtje naar info@4hetleven.nl of bel met: 035 5245156
Wij stellen het op prijs als u in ons gastenboek laat weten wat u van ons online aanbod vindt.