Online activiteiten

Normaal gesproken vindt u op deze pagina een overzicht van culturele activiteiten in uw postcodegebied. Omdat het de komende tijd door de coronamaatregelen helaas niet mogelijk is om met elkaar naar het theater, de film en het museum te gaan, hebben we hieronder een aantal online initiatieven verzameld die u kunt bekijken en beluisteren. Filmpjes van artiesten die ons een hart onder de riem steken, virtuele rondleidingen door musea en leuke voorstellingen en concerten. Wij blijven deze pagina de komende maanden voorzien van nieuw materiaal en leuke tips! Zodra we er weer samen op uit kunnen, vindt u hier weer het programma voor uw regio.

Contact met Vier het Leven

Bent u deelnemer van Vier het Leven en vindt u het fijn om even telefonisch contact te hebben met een van onze vrijwilligers in deze lastige periode, dan kunt u contact opnemen met ons centrale telefoonnummer: 035 5245156. U wordt dan teruggebeld door een vrijwilliger uit uw eigen regio. U kunt ons ook bellen wanneer u hulp nodig heeft bij het bekijken van ons digitale culturele aanbod. Ook dan wordt u door een van onze vrijwilligers gebeld die u uitlegt hoe alles werkt. Wanneer u graag maandelijks via de Vier het Leven culturele nieuwsbrief nog meer tips wilt ontvangen, kunt u dit ook telefonisch aan ons doorgeven of een mailtje sturen naar: info@4hetleven.nl

 

Persoonlijke boodschappen

Van een aantal artiesten ontvingen wij een persoonlijke boodschap voor onze gasten en vrijwilligers:

Bekijk hieronder enkele exclusieve huiskamerconcerten speciaal voor Vier het Leven:

Klassiek

Lucas & Arthur Jussen spelen op onnavolgbare wijze Stravinsky’s concert voor twee piano’s :

Het impressionistische meesterwerk Pelléas et Mélisande met zijn dromerige sfeer, is de enige opera die de Franse componist Claude Debussy voltooide. :

Theater

Cirque du Soleil presenteert Corteo, een groots spektakel en een feestelijke parade door de ogen van een clown: 

Lach mee met deze compilatie uit de voorstelling T-splitsing van Tineke Schouten:

 

Dans

Het ballet La Bayadère (De Tempeldanseres) staat garant voor prachtige dans en kleurrijke kostuums in exotische sferen:

De dansfilm Rose van Milena Sidorova door Het Nationaal Ballet is een lust voor het oog:

 

Musea

Onlangs is de tentoonstelling Marinus Boezem, Alle Shows online geopend in het Kröller Müller Museum In deze videoregistratie krijgt u een voorproefje en maakt u kennis met de kunstenaar:

De Keukenhof, ’s werelds grootste lentepark, wordt in deze documentaire schitterend in beeld gebracht :

Wij wensen u veel kijk- en luisterplezier! Wilt u voortaan onze maandelijkse culturele nieuwsbrief ontvangen met nog meer tips? Stuur dan een mailtje naar info@4hetleven.nl of bel met: 035 5245156
Wij stellen het op prijs als u in ons gastenboek laat weten wat u van ons online aanbod vindt.