"De vrijwilligers zijn zo lief en behulpzaam"

Het Vier het Leven gastenboek

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen zodat u weet wat u kunt verwachten van een middag of avond uit met Vier het Leven? Lees dan de berichtjes die onze deelnemers en vrijwiligers hier hebben achtergelaten.

Wilt u zelf iets in het gastenboek plaatsen?

1 2 ...
03-07-2024 20:14

Geweldig

Het is altijd heerlijk om een fijne gezellige avond te hebben.je word altijd opgehaald en de gast vrouw of man is altijd aardig en hulpvaardig.en ik vind het heel fijn met een verwen avond.

Henny van Beek
01-06-2024 15:18

“Ik ben heel blij dat ik deze organisatie heb gevonden, dankzij de tip van iemand. Het is heel fijn hoe je door de vrijwilligers begeleid wordt. Ze zijn heel zorgzaam en meelevend. Dankzij Vier Het Leven kan ik deelnemen aan het culturele leven in Amsterdam. Heel fijn is dat je niet alleen naar een voorstelling gaat. Je kunt na afloop van gedachten wisselen.”

Mevrouw Veenhoven
03-05-2024 15:17

Wij genieten er telkens weer van om een concert e.d. te bezoeken. Het is de sjeu van het leven!

De heer en mevrouw van Ammelrooij
24-03-2024 15:16

Het verrijkt mijn leven. De gezelligheid en vriendelijkheid, zonder Vier het Leven zou ik niet in het theater komen.

Mevrouw Jacobs
12-02-2024 15:15

Vier het Leven is een geweldige instelling. De vrijwilligers die mij rijden en begeleiden naar de schouwburg zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Ook het telefoonteam is altijd erg vriendelijk als ik bel voor nieuwe reserveringen. Als zij er niet waren, kon ik geen schouwburg meer bezoeken.

Mevrouw Krol
15-01-2024 00:00

Hoe fijn is het, dat je als oudere wordt opgehaald en begeleid om met anderen te genieten van mooie voorstellingen in schouwburg of bioscoop. En onderschat de mooie gesprekken niet, die er ontstaan in de auto of tijdens de pauzes. Ikzelf spreek iedere keer als ik weer meega met een lieve vrijwilliger mijn dank uit en zeg dat ik zo blij ben met Vier Het Leven.

Mevrouw van Wezel
1 2 ...