"De vrijwilligers zijn zo lief en behulpzaam"

Het Vier het Leven gastenboek

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen zodat u weet wat u kunt verwachten van een middag of avond uit met Vier het Leven? Lees dan de berichtjes die onze deelnemers en vrijwiligers hier hebben achtergelaten.

Wilt u zelf iets in het gastenboek plaatsen?

1 2 ...
12-09-2022 21:27

Aladdin een beetje laat misschien

Mijn allereerste keer dat ik op stap ben met de Stichting Vier het leven brengt mij naar de musical Aladdin. De vrijwilligster staat op het afgesproken tijdstip voor de deur en ik sta op tijd klaar. Er zitten al 2 andere mensen in de auto. We worden naar de bus gebracht die ons naar het Afas Circustheater in Scheveningen brengt. In de bus worden we prima verzorgd door alle vrijwilligers. We krijgen water, frisse spiesen, natte doekjes. Verder doet de rit van zo’n 2 uur me het meest denken aan een schoolreisje. Maar dan wel een heel gezellig schoolreisje. De ontvangst in het theater is heel goed verzorgd. Er zijn 2 dames speciaal voor ons gezelschap ingehuurd die onze vrijwilligers helpen met van alles. Zo mag de rollator niet in de zaal blijven tijdens de voorstelling. Ze krijgen een lintje. Met de pauze en het eind van de voorstelling staan ze weer in de zaal op ons te wachten. Verder was er koffie/thee met soesjes toen we aankwamen, een drankje met kaas, worst en bitterballen in de pauze en een broodje kroket toen we weer in de bus zaten. En de voorstelling was waanzinnig mooi. Zo mooi alles in elkaar overging en je af en toe aan je zelf twijfelt of alles wel kan. Maar dat maakt ook dat je geboeid blijft kijken. Stichting Vier het Leven bedankt, jullie zien me nog wel eens weer.

Lysbeth
11-07-2022 11:53

Verrassing

Donderdag jl. ben ik mee geweest naar het Huis van Hilde in Castricum. Dat was voor mij een wel zo dichtbij, een grote verrassing. Ook de locatie als de ingerichte tentoonstelling was oogstrelend en ik overdrijf niet! Een topmiddag begeleidt door fijne hulpvaardige dames. Met een vriendelijke vier-het-leven-groet Mw. Helderman

M.Helderman
14-01-2022 12:03

jaarwensen via kaartje

Beste leiding van Vier Het Leven, Welbedankt voor uw jaarwensen. Fijn ,dat u mogelijkheid geeft voor telefoon om eens even te praten. Daar heb ik zelf (nog?) geen behoefte aan door allerlei contacten,die ik al heb. Niet digitaal trouwens, dat staat mij nog altijd tegen (90 jaar!) Jammer vind ik wel,niet persoonlijk - ook mensen die je niet kent - via VHL te kunnen antwoorden. Wie weet echter , hoehet weer mogelijk wordt. Wat dat betreft zou ik graagweer samen met "Sound of Music" willen meemaken. De voorstelling in Arnhem staat vast wel eens op uw programma . Dank u wel voor al uw inzet voor "ons ". Met vriendelijke groet, R,Veldman

06-11-2021 12:58

rondleiding door het depot

Net gekeken naar het depot in Rotterdam. Als het open is ben ik vast van plan om er zelf te gaan kijken. Wat was het al mooi iedereen moet dit gaan zien.

Coby Bock
28-08-2021 21:52

mooi initiatief

welk een schitterend initiatief. chapeux.

Wout de Kroon
07-08-2021 14:24

Gepensioneerd

Beste Mensen. Dit jaar ben ik lid geworden van 4het leven, maar ben er nog niet mee uitgeweest, van wegen het corona. Maar heb zin in om mee te gaan, en heb mij opgegeven voor Hallo Bandoeng, ben daar erg nieuwsgierig naar, van wegen mijn Moeder uit het oude Indie komt. En ga ook naar Cor Bakker luisteren in het Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Heb me voor 2 andere uitjes ingeschreven, maar daar kan ik misschien bij als er Iemand afbelt. Ik heb er erg veel zin in! Hartelijke groeten en alvast hartelijk dank!

Atie Ederveen
1 2 ...