"De vrijwilligers zijn zo lief en behulpzaam"

Het Vier het Leven gastenboek

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen zodat u weet wat u kunt verwachten van een middag of avond uit met Vier het Leven? Lees dan de berichtjes die onze deelnemers en vrijwiligers hier hebben achtergelaten.

Wilt u zelf iets in het gastenboek plaatsen?

1 2 ...
14-01-2022 12:03

jaarwensen via kaartje

Beste leiding van Vier Het Leven, Welbedankt voor uw jaarwensen. Fijn ,dat u mogelijkheid geeft voor telefoon om eens even te praten. Daar heb ik zelf (nog?) geen behoefte aan door allerlei contacten,die ik al heb. Niet digitaal trouwens, dat staat mij nog altijd tegen (90 jaar!) Jammer vind ik wel,niet persoonlijk - ook mensen die je niet kent - via VHL te kunnen antwoorden. Wie weet echter , hoehet weer mogelijk wordt. Wat dat betreft zou ik graagweer samen met "Sound of Music" willen meemaken. De voorstelling in Arnhem staat vast wel eens op uw programma . Dank u wel voor al uw inzet voor "ons ". Met vriendelijke groet, R,Veldman

06-11-2021 12:58

rondleiding door het depot

Net gekeken naar het depot in Rotterdam. Als het open is ben ik vast van plan om er zelf te gaan kijken. Wat was het al mooi iedereen moet dit gaan zien.

Coby Bock
28-08-2021 21:52

mooi initiatief

welk een schitterend initiatief. chapeux.

Wout de Kroon
07-08-2021 14:24

Gepensioneerd

Beste Mensen. Dit jaar ben ik lid geworden van 4het leven, maar ben er nog niet mee uitgeweest, van wegen het corona. Maar heb zin in om mee te gaan, en heb mij opgegeven voor Hallo Bandoeng, ben daar erg nieuwsgierig naar, van wegen mijn Moeder uit het oude Indie komt. En ga ook naar Cor Bakker luisteren in het Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Heb me voor 2 andere uitjes ingeschreven, maar daar kan ik misschien bij als er Iemand afbelt. Ik heb er erg veel zin in! Hartelijke groeten en alvast hartelijk dank!

Atie Ederveen
08-07-2021 20:44

Bedankt voor de leuke attentie die ik pas ontvangen heb. Heel erg leuk bedacht.

mw.jm van `t walderveen-lelieveld
21-06-2021 17:12

Om in te lijsten.

Ik heb bijna wekelijks een plezierig telefoongesprekje met telkens dezelfde vrijwilliger Astrid. Zélfs tijdens haar vakántie hebben we regelmatig even contact. Dat geeft mij het gevoel dat zij, dankzij 4hetleven bij mij betrokken blijft. Één van die véle vrijwilligers om in te lijsten. Ron

Ron van Driel
1 2 ...