"De vrijwilligers zijn zo lief en behulpzaam"

Het Vier het Leven gastenboek

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen zodat u weet wat u kunt verwachten van een middag of avond uit met Vier het Leven? Lees dan de berichtjes die onze deelnemers en vrijwiligers hier hebben achtergelaten.

Wilt u zelf iets in het gastenboek plaatsen?

1 2 ...
07-08-2021 14:24

Gepensioneerd

Beste Mensen. Dit jaar ben ik lid geworden van 4het leven, maar ben er nog niet mee uitgeweest, van wegen het corona. Maar heb zin in om mee te gaan, en heb mij opgegeven voor Hallo Bandoeng, ben daar erg nieuwsgierig naar, van wegen mijn Moeder uit het oude Indie komt. En ga ook naar Cor Bakker luisteren in het Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Heb me voor 2 andere uitjes ingeschreven, maar daar kan ik misschien bij als er Iemand afbelt. Ik heb er erg veel zin in! Hartelijke groeten en alvast hartelijk dank!

Atie Ederveen
08-07-2021 20:44

Bedankt voor de leuke attentie die ik pas ontvangen heb. Heel erg leuk bedacht.

mw.jm van `t walderveen-lelieveld
10-06-2021 15:11

Bedankje

Zeer verrast was en ben Ik dat ik een lente verrassing mocht ontvangen, helaas kon ik de vrijwilliger niet persoonlijk bedanken maar mocht dit via een goede buur die het voor mij heeft aangenomen. Nogmaals dank met vriendelijke groeten Mevr.Reijke

Ria Reijke-Verdonk
09-06-2021 11:15

zomers tasje

Wat attent het leuke tasje dat ik ontving van Team vier het Leven! Ik ga van de inhoud genieten en hartelijkbedankt!

Tineke van Gellecum
08-06-2021 22:50

geen

Hierbij mijn hartelijke dank voor de aardige attentie die ik mocht ontvangen. Hopelijk kunnen we binnenkort weer uitgaan met Vier het leven. Het gemis is groot en de attentie was erg welkom.

e.m.c.klooster
04-06-2021 09:26

Grote Dank

Ik dank ALLE vrijwilligers die met al hun enthousiasme "onze" club in deze CORONA tijd zo fantastisch overeind hebben gehouden !! Groot COMPLIMENT voor jullie... Elsss

Elsss den Breems de Prieêle
1 2 ...