"De vrijwilligers zijn zo lief en behulpzaam"

Het Vier het Leven gastenboek

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen zodat u weet wat u kunt verwachten van een middag of avond uit met Vier het Leven? Lees dan de berichtjes die onze deelnemers en vrijwiligers hier hebben achtergelaten.

Wilt u zelf iets in het gastenboek plaatsen?

1 2 3 ...
22-12-2023 10:14

Fijne Feestdagen

Fijne Feestdagen voor al de medewerkers van deze stichting. U allen verzorgt veel mensen die niet meer zo goed kunnen bewegen of andere klachten heeft en meestal wel allemaal oudjes zijn. Toch een heerlijke avond met begeleiding, HEERLIJK GEWOON. T.V. en leesboek of puzzels heb je wel eens genoeg van, mijn hartelijke dank dus ! En voor u allen ook een goed en voorspoedig 2024! Hartelijke groeten van één van uw leden. Mijn dank! Rietje ( 93, ik draai het liever om!!)

Rietje
30-10-2023 15:21

BEATRICE VAN DER POEL ZINGT BREL

Onlangs ben ik naar een voorstelling met Beatrice van der Poel geweest. Ik hoef jullie zeker niet te vertellen dat ik GENOTEN heb . Zo mooi heeft ze gezongen en zó zuiver, ik kreeg er de kriebels van .... Mijn begeleidster, Baudien Dekker, was er ook heel enthousiast over en ik heb haar een fotootje iaten maken van ons samen ......

C.M. van de Wall-Pieterse
19-09-2023 08:16

Buitencategorie

De vrijwilligers die de 4HL-gasten mee uit nemen zijn voor mij van de buitencategorie. Zij verzorgen en begeleiden je vanaf het moment dat je voordeur uit stapt totdat je uiteindelijk op je plaats in theater of bioscoop zit. Beleven samen met je de voorstelling en genieten tesamen met alle gasten van de consumpties. En vooral niet te vergeten dat ze backup kunnen zijn wanneer op het allerlaatste moment je vrijwilliger uitvalt. Zo heeft ooit een vrijwilliger mij/ons naar een avondvoorstelling gebracht terwijl ze de volgende dag heel vroeg zou gaan reizen. Een tweede vrijwilligerheeft ons ‘s avonds laat weer naar huis gebracht! Hulde, hulde, hulde!

Ron van Driel
13-09-2023 20:28

Re op Soldaat van Oranje

Beste mensen van vier het leven. Vandaag voor het eerst meegeweest naar de musical Soldaat van Oranje. Wat een dag , geweldig. Zo genoten. Ik werd keurig op tijd opgehaald, door vrijwilligster. Alles heel fijn en goed geregeld. En supergezellig. In de bus en de pauze. Genoten van de prachtige musical, wat een ervaring. Heel veel dank lieve mensen. Ik hoop zeker vaker mee te gaan.

Hanny
04-09-2023 11:34

Vier het Leven verbindt!

Met de Museum Plus Bus voor het eerst naar Het Noordbrabants Museum geweest. Ik werd keurig opgehaald en naar de opstapplaats gebracht. Ik ging met een dubbel gevoel, want het was jaren geleden dat ik met een bustocht mee was gegaan. Ik kende niemand toen ik in de bus stapte en ging naast een mevrouw zitten. Zij bleek heel aardig en binnen no time hadden we een klik en voor ik het wist arriveerden we al in Den Bosch. We werden hartelijk welkom geheten en de begeleiding was perfect. We kregen, na de overheerlijke Bossche bol, een heerlijke goed verzorgde lunch aangeboden. Ik zat aan een ronde tafel met medereizigers en enkele begeleidsters. Tijdens het gezellig keuvelen ging het gesprek ineens over waar je vandaan kwam. Wat blijkt ineens: zit ik tegenover iemand die ook uit mijn geboorteplaats kwam. Sterker nog: het blijkt mijn toenmalig buurmeisje te zijn, mijn nichtje notabene! Haar vader was mijn peetoom. Zij is een aantal jaar ouder dan ik, dus toen zij trouwde was ik nog een kind. Ik had haar dus zeker meer dan 60 jaar niet meer gezien. Hoe is het mogelijk! Toeval bestaat niet! De verhalen/vragen kwamen los, maar er was geen tijd meer. Maar goed ook, want de rondleiding begon. Ik heb genoten van de uitleg die gegeven werd en ik wilde nog meer zien. Ik ben dus niet naar de St. Jan mee geweest, maar heb heerlijk alleen door het museum gestruind en genoten van al dat moois. Ik moest me zelfs haasten om weer op tijd bij de groep te zijn. Daar heb ik meteen mijn nicht opgezocht en telefoonnummers uitgewisseld. Gelukkig heeft de begeleidster nog een foto van ons gemaakt voordat we de bus instapten. Steeds als ik naar deze foto kijk, zie ik meer overeenkomsten en zie ik de familietrekken. De terugreis ging veel te vlug, want het was gezellig in de bus. Het leek alsof iedereen mekaar veel langer kende, zo mooi. Bij aankomst van de opstapplaats is er een groepsfoto gemaakt en hebben we afscheid genomen. Wát een onvergetelijke dag is dit voor mij geworden. Het bezoek aan dit mooie museum en als kers op de taart in Den Bosch een familielid tegenkomen! Wat is de wereld toch klein en verrassend! Dankzij Vier het Leven mocht ik deze mooie dag meemaken. Dank jullie wel! Nb: een paar dagen later hebben we telefonisch contact gehad en ik ga haar bezoeken met mijn oudste zus. Hoe mooi kan het zijn!

Fini Smeets
17-08-2023 12:47

Les Misérables was fantastisch

Niks geen misérables, het was fantastisch. Nadat ik mijn 3 gasten had opgehaald, stonden de busjes klaar om ons naar Amsterdam te brengen. Voor de deur van Carré werden we afgezet. We waren wat vroeg, maar never a dull moment in Amsterdam. Dus samen even genieten van deze mooie plek. Binnen kreeg iedereen koffie of thee. Daarna de zaal in via een steile hellingbaan met een stijgingspercentage van 18% en is 400 cm lang. Oe, dat was even spannend, maar de medewerkers van Carré gaan hier zo goed mee om, dat het geen probleem was. We hadden mooie plekken en de musical kon beginnen. Goede zang, mooie muziek, goed acteerwerk en veel spectakel. Wat een feest. In de pauze kregen we onze drankjes geserveerd en na afloop kwamen de behulpzame dames en heren van Carré weer met onze rollators en hulp. De busjes stonden klaar en zo kwam ik met mijn gasten weer op het opstappunt terug. Alles verliep zo gemoedelijk, iedereen hielp elkaar en was echt een avondje uit. Dus de naam van de musical was niet van toepassing op ons gezelschap. Dank en hulde aan de organisatoren. Tot een volgende keer. Baudien uit Hoofddorp

Baudien Dekker
1 2 3 ...