"De vrijwilligers zijn zo lief en behulpzaam"

Het Vier het Leven gastenboek

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen zodat u weet wat u kunt verwachten van een middag of avond uit met Vier het Leven? Lees dan de berichtjes die onze deelnemers en vrijwiligers hier hebben achtergelaten.

Wilt u zelf iets in het gastenboek plaatsen?

1 2 3 ...
19-06-2023 12:07

'AIDA'

Wat een prachtig uitje heeft iedereen gehad naar de musical 'Aida' 18 juni in Scheveningen, niet alleen een mooie voorstelling maar de manier waarop wij begeleid werden door de vrijwilligers en de ontvangst in het theater door de medewerkers. ik wist iig niet wat ik meemaakte, alles liep op rolletjes, genieten van een drankje bij binnenkomst, een uitgebreide borrel in de pauze...het was feest met allemaal gezellige mensen. Hartelijk dank voor jullie inzet om veel mensen een heerlijke dag te bezorgen.

Carla Walscheid van Dijk-van Pinxteren
01-06-2023 10:54

Lenette van Dongen

Wij mijn vriendin en ikzelf, zijn naar Lenette van Dongen geweest de 31ste Mei en het was fantastisch. Wij hebben zo genoten en vreselijk gelachen. Het was een avond met een goud randje heerlijk.

Henny van Beek
25-04-2023 16:16

Tineke Schouten

Vrijdag 21 april ben ik voor het eerst meegeweest met Vier het Leven, naar de voorstelling DUBBEL van Tineke Schouten in Eindhoven. Het was een geweldige avond. Alles goed geregeld door n leuke gastvrouw. Ik ben blij dat ik lid geworden ben en kijk uit naar een volgende aktiviteit.

ans van lierop
23-04-2023 17:51

De eerste keer...

Via een bekende in aanraking gekomen met 'Vier het Leven', vandaag mijn eerste lunchconcert. Wat was het goed geregeld en verzorgd dankzij de aardige en behulpzame vrijwilligsters. Daarvoor veel dank!

Hilda Venema
18-04-2023 18:32

"Uit de trein"

Het is alweer enkele maanden geleden dat ik in dezelfde coupé zat met een dame. We kwamen aan de praat en ik vertelde over mijn vrijwilligerswerk als gastvrouw voor Vier het Leven. Twee weken geleden had ik geheel toevallig en onverwacht contact met haar toen ik contact zocht met mijn gasten om een voorstelling van Francis Broekhuizen te bezoeken. Zij vroeg me "u bent toch die mevrouw uit de trein" en ja, toen bleek dat mijn verhaal haar had doen besluiten de site te bezoeken en mee te gaan naar de voorstelling van Francis. Morgen mag ik haar weer ophalen (we wonen in hetzelfde dorp) voor de musical Miserable. We vinden het allebei gezellig en bijzonder hoe we elkaar hebben leren kennen en als ik haar als laatste thuis afzet, laten we samen haar hondje nog even uit.

Jolanda Palmen
18-04-2023 18:02

Uit geweest!

Zondag was ik ECHT weer eens uit! Dit hield ik niet meer voor mogelijk….. Ik werd tevoren gestimuleerd om eens op zoek te gaan…kreeg altijd wel het nieuwe programma, bekeek het, maar deed er niets mee! Nu het toch een beetje beter lijkt te gaan werd ik geholpen met iets zoeken, Niet te lang, niet op avonden maar de zondagmiddag ! Ik koos voor PUUR….het woord alleen al! Het werd geen theatercafé, maar in de zaal vooraan in de rij en de rollator mocht mee! Wel een gammel liftje, maar zorgzame hulp erbij….. Eerst werd ik thuis gehaald door een vrolijke Piet, de vrijwilligers hebben altijd goeie zin, dat werkt aanstekelijk! Het drietal dat optrad was in alle opzichten ‘geweldig’ muzikaal en grappig! Er was veel herkenning uit ons dagelijks leven, in een woord ‘genieten’…. Eigenlijk maar van 3-5 uur, de tijd vloog om met veel inhoud! En als klap op de vuurpijl…..die grappige mensen komen uit Wychen!! Na afloop weer thuis afgeleverd….binnen….einde zorg, fantastisch!! Ik dank de programma makers voor deze goed georganiseerde middag! Tot een volgende keer, want die is al gepland !!

Jaqueline Huisintveld
1 2 3 ...