Onze organisatie

Ons team | Vacatures

Vier het Leven is een organisatie waar oprechte aandacht is voor elkaar, waar mensen met plezier werken en graag een verschil maken voor ouderen. De vraag naar het aantal uitjes blijft groeien en daarmee groeit onze organisatie.

Vacatures

Stichting Vier het Leven is op zoek naar een nieuwe Directeur/Bestuurder. Lees hier de uitgebreide functieomschrijving. Ook zijn wij in diverse regio's en voor op ons kantoor in Huizen op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

 

Bestuur en Raad van Toezicht

Het bestuur van Stichting Vier het Leven bestaat uit directeur/bestuurder Annerieke Vonk (oprichter) en een Raad van Toezicht met de volgende leden: 

Rolf Vriezen (voorzitter)
Tot eind 2021 ben ik ruim 40 jaar als vermogensbeheerder bij banken voor Goede Doelen en vermogensstichtingen werkzaam geweest. In 2018 ben ik gevraagd om lid te worden van de Raad van Toezicht van Stichting Vier het Leven. Halverwege 2023 kreeg ik als voorzitter de kans om een nieuwe Raad van Toezicht samen te stellen. Niet alleen als bestuurder, maar voorheen ook als vermogensbeheerder en nu als toezichthouder, hecht ik veel waarde aan een goed gesprek. ‘Dat is in mijn ogen veel meer dan een uitwisseling van meningen of van vragen. Het is bedoeld om écht te weten welke dingen voor mensen belangrijk zijn’. Het is daarom mooi om bij te dragen aan het doel van Vier het Leven om ouderen mee uit te nemen. Omdat er dan verbinding is en je contact met elkaar hebt. Vanuit de Raad van Toezicht zie ik onze rol in een wederzijdse dialoog en het aanmoedigen waar de organisatie mee bezig is. Het spreekt mij aan om als toezichthouder aan de missie van Vier het Leven bij te kunnen dragen en ervoor te zorgen dat ook in de toekomst de organisatie haar mooie werk kan blijven voortzetten.

Maaike Derksen
Ik ben al zo'n 10 jaar betrokken bij Stichting Vier het Leven als vrijwilliger in de regio Waterland en sinds kort vanuit Amsterdam. Het is zo'n waanzinnig mooi concept wat ook ontzettend goed werkt. Iedere keer als ik mee ging als vrijwilliger trof ik enthousiaste en dankbare gasten die ik na afloop van de voorstelling weer zo voldaan en blij thuis afzette. Hoe fijn is het als je wanneer je gezondheid niet meer goed meewerkt, je toch nog mee kunt naar voorstellingen bij jou in de buurt. Vanuit mijn werkervaring als manager en directeur in de zorg, weet ik hoe fijn het is als je dit soort dingen voor onze kwetsbare kunt doen en hoeveel dit voor hen betekent. Ik vind het belangrijk dat Vier het Leven dit werk kan blijven doen en vind het een eer dat ik bij zo'n mooie stichting toezichthouder mag zijn en mijn ervaring als toezichthouder ook hier in kan zetten.

Harold Warmelink
Stichting Vier het Leven is voor mij een goede bekende. Als directeur van het Flint theater in Amersfoort zijn wij al jaren met elkaar verbonden. Met veel plezier ontvangen wij de gasten en vrijwilligers van Vier het Leven. Ik woon met mijn vrouw Sandra in Amersfoort en we hebben een zoon en een dochter. Ik ben een groot liefhebber van theater en fotografie. Andere functies die ik bekleed zijn lid van de Raad van Advies Latijn-Amerikaans festival Dias Latinos en voorzitter stichting met Met Oog op Amersfoort. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we al die prachtige activiteiten kunnen blijven organiseren.

Vier het Leven heeft een onafhankelijke vertrouwenspersoon aangesteld die kan worden benaderd bij ongewenst of grensoverschrijdend gedrag. De vertrouwenspersoon geeft advies, ondersteunt en gaat op zoek naar mogelijke oplossingen wanneer zich een situatie voordoet waarbij ongewenst gedrag wordt ervaren. De contactgegevens van Carin van der Hor vindt u hieronder bij overige contactpersonen.

Maak hieronder kennis met onze team:

Contactpersonen in de regio

Regiocoördinator Zuid-Holland (regio Den Haag e.o.)
Tessa Coolen
Regiocoördinator Gelderland
Saskia van Dijk
Regiocoördinator Gooi en Eemland
Esther Eggenkamp
Regiocoördinator Noord-Holland
Saskia Eggermont
Regiocoördinator Groningen | Projectmanager
Leo van Heereveld
Regiocoördinator Noord-Holland
Anne van Kleef
Regiocoördinator Zuid-Holland (Regio Gouda e.o.)
Sylvia Kok
Regiocoördinator Utrecht
Elles Linssen
Regiocoördinator Veluwe - IJsselvallei - Twente
Daphne Meerdink Veldboom
Regiocoördinator Noord-Nederland (west)
Erik Mennega
Regiocoördinator Noord-Brabant
Klaas Seelen
Regiocoördinator Zeeland en West-Brabant
Manon Stokvis-Sent
Regiocoördinator Zuid-Holland (regio Rotterdam e.o.)
Petra Wooning

Overige contactpersonen

Directeur
Annerieke Vonk
Manager Financiële administratie
Angelina Bermentloo-Luijendijk
Fondsenwerver | Programmamedewerker SOW Assen
Monique Bodegom
manager marketing & communicatie
Mascha van den Boogaard
Coördinator Telefonie servicecentrum
Joke Donselaar
Coördinator Reserveringen servicecentrum
Immy Hoes
Vertrouwenspersoon
Carin van der Hor
medewerker financiële administratie
Wanda Mulder
Fondsenwerver
Andries Potter
Fondsenwerver
Nicole Prinz
Manager Servicecentrum
Céline van der Schaaf
Projectcoördinator
Gerco Stoffelsen
Manager fondsenwerving
Heidi Wennekes