Maak het mogelijk

Vier het Leven en de VriendenLoterij

Speel mee met de VriendenLoterij en steun daarbij Stichting Vier het Leven! De VriendenLoterij steunt Vier het Leven dankzij haar deelnemers. Begin dit jaar ontving Vier het Leven € 221.691,- voor het voorkomen van eenzaamheid en sociaal isolement onder ouderen. Daarmee wordt het mogelijk weer vele sociaal-culturele activiteiten te organiseren.

Ook kiezen steeds meer deelnemers Vier het Leven als hun goede persoonlijke, zelfgekozen goede doel. Van de loten van deze spelers ontvangt Vier het Leven 40% van de lotprijs! Ook u kunt dit doen wanneer u meespeelt. Dit regelt u door te bellen met de klantenservice van de VriendenLoterij, tel. 088 0201020. U geeft dan aan de medewerker door dat u voor Vier het Leven wilt meespelen. Vanaf € 14,25 speelt u maandelijks mee. Heel fijn als u ons op deze manier wilt steunen.

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk. 
 
Bij de VriendenLoterij maken deelnemers tijdens de wekelijkse Bingotrekking kans op de hoofdprijs van 100.000 euro, en nog vele andere mooie (geld)prijzen. Daarbij hebben deelnemers de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. Inmiddels spelen 650.000 deelnemers mee voor 46 goede doelen en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 969 miljoen euro aan goede doelen geschonken. 

https://www.vriendenloterij.nl/

Extra project: Museum Plus Bus
Het is nu ook mogelijk, dankzij een extra bijdrage van de VriendenLoterij aan het samenwerkingsproject 'Museum Plus Bus’, om ouderen een hele dag te laten genieten van een museumuitstapje. We bundelen voor dit project onze krachten met Stichting Museum Plus Bus om zo nog meer ouderen te bereiken en hen in aanraking te laten komen met een onvergetelijke ervaring; een gezellige dag naar één van de veertien deelnemende musea. Voor de ouderen zijn culturele uitstapjes en de inzet van de Museum Plus Bus onvergetelijk en van enorme toegevoegde waarde. Daarvan getuigen ook elke keer weer de vele opgetogen reacties van de deelnemers. Zo noemde een van de ouderen het echt gewoon 'een topdag!'.