Maak het mogelijk

Vier het Leven en de VriendenLoterij

Speel mee met de VriendenLoterij en steun daarbij Stichting Vier het Leven! De VriendenLoterij steunt Vier het Leven dankzij haar deelnemers. Begin dit jaar ontving Vier het Leven € 222,688,- voor het voorkomen van eenzaamheid en sociaal isolement onder ouderen. Daarmee wordt het mogelijk weer vele sociaal-culturele activiteiten te organiseren.

Ook kiezen steeds meer deelnemers Vier het Leven als hun goede persoonlijke, zelfgekozen goede doel. Van de loten van deze spelers ontvangt Vier het Leven tenminste 40% van de lotprijs! Ook u kunt dit doen wanneer u meespeelt. Dit regelt u door te bellen met de klantenservice van de VriendenLoterij, tel. 088 0201020. U geeft dan aan de medewerker door dat u voor Vier het Leven wilt meespelen. Vanaf € 14,- euro speelt u maandelijks mee. Heel fijn als u ons op deze manier wilt steunen.

Extra project: Museum Plus Bus
Het is nu ook mogelijk, dankzij een extra bijdrage van de VriendenLoterij aan het samenwerkingsproject 'Museum Plus Bus’, om ouderen een hele dag te laten genieten van een museumuitstapje. We bundelen voor dit project onze krachten met Stichting Museum Plus Bus om zo nog meer ouderen te bereiken en hen in aanraking te laten komen met een onvergetelijke ervaring; een gezellige dag naar één van de veertien deelnemende musea. Voor de ouderen zijn culturele uitstapjes en de inzet van de Museum Plus Bus onvergetelijk en van enorme toegevoegde waarde. Daarvan getuigen ook elke keer weer de vele opgetogen reacties van de deelnemers. Zo noemde een van de ouderen het echt gewoon 'een topdag!'.