Kom in actie!

Start een sponsoractie op ons actieplatform!

Draag jij Vier het Leven een warm hart toe? Kom dan in actie via onze Kentaa-actiepagina. Hier kun je een eigen sponsoractie starten en eenvoudig aan vrienden en bekenden vragen of zij jou willen sponsoren. Een leuke en sportieve manier om geld in te zamelen voor Vier het Leven!

Andries loopt in mei de halve marathon van Amersfoort voor Vier het Leven. In zijn blogs kun je lezen hoe hij zich hierop voorbereidt. Je kunt hem nog sponsoren!

Het gezin Tjeerd, Tim, Jetske en Daphne liep 14 april jl. mee aan de IJsselloop in Deventer en zamelde zo 228 euro in voor Vier het Leven.

Manon wandelde in oktober de Zeeuwse Kustmarathon: 42 km en 195 m en Vier het Leven was haar sponsordoel. Zij kon rekenen op maar liefst 32 donaties.

Gerco liep in september mee met de Dam tot Dam-loop en zamelde geld in om voor onze deelnemers nog meer gezellige online koffiemomenten te kunnen organiseren.

Vier het Leven-vrijwilliger Michel ging met pensioen en vroeg zijn collega's om in plaats van een afscheidscadeau geld te doneren aan Vier het Leven. Een mooie en persoonlijke manier om ons te steunen.

Eerder ging een groep hardlopers hen voor. Zij deden mee aan de dam tot damloop en lieten zich sponsoren door familie en vrienden.

Wil jij zelf een sponsoractie starten? Ga dan naar onze speciale actiepagina!