Nieuws

Rubriek: Vier de Vrijwilliger

01 mrt 2021
Sinds afgelopen dinsdag plaatsen wij wekelijks op hetzelfde tijdstip een post op onze Facebookpagina in de nieuwe rubriek 'Vier de Vrijwilliger'. Daarin vertelt elke week iemand over zijn of haar meest bijzondere moment als Vier het Leven-vrijwilliger.

Dinsdag kon je kennismaken met Natascha, Vier het Leven-vrijwilliger uit Den Haag. Op de foto zie je haar voor het Afas Circustheater en in de post blikt ze terug op de voorstelling Anastasia.

Deze week maken wij kennis met Maartje Brakenhoff:
"Met een glimlach op mijn gezicht rij ik terug uit Alkmaar. Genietend van de enthousiaste gesprekken van mijn gasten van Vier het Leven. Wat hadden ze een fantastische middag in Theater de Vest. Alles zo goed georganiseerd, gereserveerde plaatsen in de foyer en de mooiste zitplaatsen in de zaal. De zorgzame en hartelijke sfeer van de medewerkers, echt een persoonlijke behandeling. Dan de voorstelling met Henk Poort. Zijn levensverhaal en de mooie liedjes. Ik hoor ontroering in de stemmen van mijn gasten. De afsluiting van de middag is een grote verrassing. Een meet & greet met Henk Poort. Trots laten ze hun mobieltjes aan elkaar zien: ze zijn allemaal met hem op de foto geweest. Wat een verschil. Toen ik de drie gasten ophaalde kenden zij elkaar niet, en nu is het alsof ze elkaar al jaren kennen. Ik realiseer me eens te meer wat uniek het concept van Vier het Leven is!

Meer nieuws