Nieuws

Achter de schermen bij Vier het Leven

16 jun 2021
Na de rubriek 'Vier de Vrijwilliger' waarin onze vrijwilligers op Facebook en Instagram terugblikten op hun mooiste herinneringen of vertelden over hun favoriete theaterzaal is het nu tijd om vooruit te kijken. Vanaf vandaag start de wekelijkse rubriek 'Achter de Schermen', waarin onze eigen medewerkers vertellen waar ze op dit moment mee bezig zijn, want we zitten zeker niet stil!

Deze week vertelt onze gloednieuwe collega Erik over zijn eerste maanden bij Vier het Leven: Mijn naam is Erik Mennega, ik ben 29 jaar en vader van twee kinderen. Om jullie een kijkje achter de schermen te geven bij Vier het Leven neem ik jullie graag vol trots mee naar het pittoreske dorpje Balk. Vanuit dit mooie plekje probeer ik met veel enthousiasme mijn rol als regiocoördinator Noord Nederland West in te vullen.

Momenteel ben ik alweer bijna 2 maanden werkzaam bij Vier het Leven en wat mij gelijk is opgevallen, is dat er zoveel lieve en gedreven vrijwilligers aan deze organisatie verbonden zijn. In mijn eerste weken ben ik vooral veel bezig geweest met kennismaken, ontdekken en gewoon doen. Ik heb erg veel hulp gekregen van mijn collega’s en ik dank @tjitske de Heij (voorheen regio coördinator en momenteel vrijwilliger) ook graag voor haar hulp bij het inwerken. Momenteel kunnen we gelukkig weer vooruit kijken en voorstellingen gaan reserveren, zodat we in Noord Nederland hopelijk in september weer naar de eerste voorstellingen kunnen gaan.

Meer nieuws