Nieuws

Steun Vier het Leven via de VriendenLoterij!

21 mei 2024
Stichting Vier het Leven ontvangt jaarlijks een mooie donatie van de Vrienden-Loterij. Dat geldbedrag is de opbrengst van alle loten van deelnemers die Stichting Vier het Leven als hun persoonlijke goede doel hebben gekozen. Speel je zelf ook mee met de VriendenLoterij? Lees dan hier hoe ook jij Stichting Vier het Leven op een mooie en eenvoudige manier kunt steunen.

Hoe kun je meespelen voor Stichting Vier het Leven?
Deelnemers van de VriendenLoterij kunnen zelf het goede doel bepalen waarvoor zij meespelen. Dit betekent dat ook jij Vier het Leven als jouw zelfgekozen goede doel kunt kiezen. Dan gaat 40% van de lotprijs naar Vier het Leven. Dit komt neer op 73 euro per jaar!

Hoe regel je dit?
Dit regel je door te bellen met de klantenservice van de Vriendenloterij, tel. 088-0201020. Je geeft dan aan de medewerker door dat je vanaf nu voor Stichting Vier het Leven wilt meespelen zodat Vier het Leven het goede doel van jouw lot(en) wordt. 

Heb je familieleden of bekenden die meespelen met de VriendenLoterij? Fijn als je hen wilt attenderen op de mogelijkheid om ons te steunen!