Onze organisatie

Pers en Media

Contactgegevens voor de pers
Heb je een vraag, wil je meer weten over Vier het Leven of iemand van onze stiching interviewen? Neem dan contact met ons op via telnr. 035 5245156 of per e-mail met Mascha van den Boogaard. Onderaan deze pagina vind je als download het Vier het Leven logo, persfoto's en een algemeen persbericht. Deze zijn vrij te gebruiken wanneer je Vier het Leven wilt promoten. Voor overige doeleinden is dit niet toegestaan.

Beeldmatiaal
Naast onderstaande foto's vind je op het Vier het Leven YouTube kanaal diverse video’s en TV-items die goed weergeven wat onze activiteiten voor ouderen betekenen. 

Adverteren
Adverteren is een effectieve manier om ouderen en donateurs te bereiken maar Vier het Leven heeft helaas geen budget voor betaalde advertenties. Wil je ons toch helpen om Vier het Leven onder de aandacht te brengen? Je kunt dit doen door gebruik te maken van onze stopperadvertenties (downloads) wanneer er lege plekken opgevuld moeten worden in een krant, tijdschrift of magazine. Zit het gewenste formaat er niet bij? Neem dan contact op met Mascha. 

coördinator marketing & communicatie
Mascha van den Boogaard

 

Downloads

Logo Vier het Leven (eps)

Logo Vier het Leven (jpg)

Persfoto Vier het Leven (jpg)

Persfoto Vier het Leven (jpg)

Onderzoek Vier het Leven

Een onderzoek naar de impact en ervaren baat van deelname aan activiteiten van Vier het Leven

Algemeen persbericht Vier het Leven

Stopperadvertenties

In diverse formaten

Vier het Leven online banner