Nieuws

Kom jij ons telefoonteam versterken?

29 jan 2024
Veel Vier het Leven-gasten vinden het fijn om hun reservering(en) telefonisch aan ons door te geven. Gewoon even gezellig in gesprek met iemand die met je meedenkt en je helpt als dat nodig is. Omdat we steeds meer aanmeldingen ontvangen, hebben wij ook meer telefonisten nodig. Ben jij klantvriendelijk, servicegericht en wil jij ons enthousiaste team komen versterken voor minimaal 3 uur per 2 weken?

De werkzaamheden worden verricht vanuit huis en je hebt alleen een eigen computer en een telefoon nodig. De telefoondiensten worden in overleg ingepland. We zijn telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 18:00 uur en in de avonden en weekenden via een voicemaildienst. Vrijwilliger Astrid is naast gastvrouw ook telefoniste bij Vier het Leven. Hier kun je lezen waarom zij iedereen dit leuke vrijwilligerswerk aanraadt!

Interesse? Mail dan naar: info@4hetleven.nl of bel voor meer informatie naar 035-5245156. Dan krijg je één van onze telefonisten aan de lijn en kun je gelijk vragen hoe het er in de praktijk aan toe gaat.